Năpârcile

Minciuni criminale. Mizerie politică. Manipulare josnică.

Au trecut 10 zile. Niciun suspect, niciun arestat preventiv, niciun inculpat. În schimb, există un deces. Un Domn din Zona Liberă de Corupție a plecat dintre noi. Criminalii sunt în libertate. Vorbesc singuri la microfoane. Mister Arafat iar le ştie pe toate. Gazele erau pline cu vitamine, ar fi trebuit ca oricine a fost aerosolizat de jandarmi să fie vindecat de orice boală cronică. Grenadele aruncate în picioarele oamenilor paşnici ar fi trebuit să determine regenerarea țesuturilor. Şi, în principiu, cu toții am fost supuşi unei şedințe de peeling colectiv. După mintea acestui politruc macabru. Acelaşi profesionist desăvârşit care nu găsea, în Apuseni, un avion prăbuşit, care, după Colectiv, avea de toate. De unde ştia acest măscărici că urmau violențe în Piața Victoriei devreme ce avea plantate, la fața locului, atâtea zeci de ambulanțe SMURD? De ce numai SMURD? De ce sâmbătă pe 11 august erau doar 3-4 ambulanțe (cam atâtea am numărat eu)? Sunt întrebări retorice, evident. Ştim răspunsurile. Ați vrut o muşamalizare absolută.
În oricare altă țară civilizată, că tot le place fanilor pesede să dea exemplele preluate din propaganda rusă, aveam demisii în bloc, sute de arestări până la această oră. 2dorel trimite infecția judiciară peste procurorii care fac ancheta. Acest neg reprezentativ al guvernării actuale.
Poate că într-un mod absolut ciudat, toate aceste mizerii care ies la suprafață zilele astea au rolul de a cerne şi de a sorta. Nu am fi ştiut niciodată ce putregai stă în jandarmerie. Sau de ce alte manipulări mai e capabil domnul smurd. Sau că acest regim politic este unul, realmente, criminal.
Eu cred că toți,  TOȚI, susținătorii acestor orci trebuie măturați de prin toate ungherele administrațiilor.
Când tragi în oameni nevinovați, îi ocoleşti intenționat pe instigatorii tăi infiltrați, tragi în copii, în bătrâni, pleci!
Ştiu, te ții cu dinții de scaun, negi evidența, mai prosteşti câteva minți naive, mai promiți nişte pensii dublate la Paştele Cailor, ca să poți să spui apoi: vedeți, noi vă dădeam, dar statul paralel v-a luat!
Uitați-vă bine la fotografiile cu oamenii de la proteste. Credeți că mai aveți vreo şansă? Ați aruncat cu grenade după noi. Şi ştiți, capete de lut, cum reacționam toți? Ne întorceam către teroriştii voștri şi, ținându-ne strâns copiii, cu pumnii în aer, am strigat: NU CEDĂM! Vă ascundeți ca nişte năpârci după subalterni inutili? Cam cât timp credeți că veți câştiga? Până scapă daddy de puşcărie?
Nu o să scăpați niciunul! Credeți că veți lălăii ancheta până uităm că ne-ați gazat şi copiii? Ok, mai vedem.
Continuați cu această şaradă, trimiteți trolii/postacii/fanii să împroaşte mizeriile ca să ştim exact ce urmăriți şi cât de teamă vă este!
Pentru că astea vă sunt ultimele zbateri înainte să dispăreți toți la groapa istoriei.
NU CEDĂM! ✊

 

Sursă foto: pinterest.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s