Între un Insta și un Snap, puteți, dragii noștri, să strecurați și viitorul Vostru?

„Plictisitor. Boring. Neinteresant. Complicat. Bleah!”

 

 

Dragii noștri foarte tineri,

 

Terasele din centru sunt cool. E frumos, e vară, vacanță. Nu înțelegeți prea multe din politică și sunteți, poate, mândri.

Dragii noștri, aveți acces la poze și informații din vremea comunismului. Ați auzit mai multe povești despre regimul lui Ceaușeșcu. Eu vă pot spune că aveam 12 ani la Revoluție și îmi amintesc de practica agricolă obligatorie. Ce însemna asta? În fiecare toamnă, mort-copt, trebuia să participi la culesul/tăiatul porumbilor, strugurilor, roșiilor etc. Nu aveai voie să critici regimul. O dată o puteai face, a doua oară nu știai dacă mai apuci. Ouăle veneau, în magazin, cam o dată pe săptămână și, atunci, le așteptam de cam cu câteva zile înainte. Cu carnea era ceva mai complicat. Venea total neașteptat și se termina la fel. Sunt multe de povestit și, poate, răbdarea voastră e limitată.

Vă iubim! Noi, părinții și bunicii voștri, pentru voi ieșim în stradă.

Trebuie să înțelegeți că pentru Viitorul vostru ne luptăm în stradă.

Veți avea timp suficient pentru postat pe Instagram sau pentru un snap. Acum, e nevoie și de voi lângă noi.

 

Vă puteți rupe un pic de timp de terase sau de mall pentru a vă apăra viitorul?

Zilele astea se tot iese în stradă, poate v-au deranjat oamenii strânși acolo, poate nu-i înțelegeți, dar faceți un mic efort și informați-vă. Ați văzut suficiente filmulețe cu tanti veorica sau cu floricica, the dancing woman, ca să știți că între ele diferența este doar de debit verbal sau de câțiva decibeli. Tanti veorica nu este un personaj de pe disney channel, nici un meme popular inventat de un internaut, NU, ea decide viitorul acestei țări. Și, dragii noștri, nu e nimic funny că nu știe a lega două cuvinte corect sau coerent. Este revoltător!

 

Noi, câteva zeci de mii de părinți, bunici mergem, mâine, la Palatul Parlamentului. Acolo se va vota mâine o moțiune de cenzură pentru a demite guvernul condus de tanti veorica. Da, ea conduce guvernul țării noastre.

 

Ce credeți, merită să vă rupeți câteva ore de terasă sau de mall și să veniți lângă noi pentru Viitorul Vostru? Noi vom fi acolo! Ne-am bucura să vă avem alături.

Nespus de mult ne-am bucura, dragii noștri!

” Cooper: Odată ce ești părinte, ai devenit fantoma viitorului copilului tău .” (Interstellar)

Foto: Interstellar (2014)

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s