Viața în roz-maroniu

Toate merg unse. Salariile cresc. Autostrăzile brăzdează harta țării. Spitalele sunt civilizate, directorii de spitale numiți pe bază de competențe. Copiii merg fericiți la școală. Viața e roz. Sau roșie. Sau maro. Nu mă prind încă.

 

Nu se închid școli. Asta ca să fie clar. Știrile astea sunt false. Oamenii răi, tefeliștii, neadaptații acestor vremuri minunate, susțin că sunt multe cadre didactice care sunt disponibilizate și școli închise. De unde atâta minciună pe oamenii ăștia?! Cei 44 de eroi-rectori care au semnat o scrisoare de susținere pentru un Om de un profesionalism desăvârșit ne arată calitatea incontestabilă a semnatarilor. Ar trebui menținuți pe viață acești temerari ai națiunii! Cu ei progresăm!

 

Nu sunt salarii micșorate. Tanti ne-a explicat azi foarte bine. Sunt doar câțiva, vreo 3%, dar restul pentru ce se plâng? Revoluția e fiscală și e de mare angajament. Ca să fie foarte clar!

 

În spitale, nu înțeleg, e vreo problemă? Care lipsă de medicamente, chiar citostatice? Nu există mizerie, nu există șpagă, nu există dezinteres, nu există infecții intraspitalicești. Directorii de spitale sunt numiți, TOȚI, pe bază de competență. Nu există urmă de politruc în vreun spital. Copiii sunt tratați la standarde de înalt profesionalism. De altfel, oricare bolnav este tratat în cele mai moderne condiții, i se asigură tratament de precizie și de nouă generație oricui are nevoie.

 

Infrastructura este un exemplu pentru întreaga lume civilizată. Mii de kilometri de autostradă ne străbat țara. Se inaugurează câte 100 km la fiecare 3 luni. Ce ne mai trebuie?!

 

Problemele adevărate ale țării sunt astea cu SPP-ul și justiția. Nu înțeleg de ce nu e evident. Astea ne amenință viața roz pe care o avem. Eu, de exemplu, mă tem. Dacă mâine mă plimbă prin oraș SPP-ul? Ce mă fac? Ei vor nota unde m-au dus. Realizăm în ce pericol iminent ne aflăm?

 

Trebuie să ne trezim, să înțelegem că justiția nu poate fi imparțială decât dacă o controlăm. Și, apoi, dacă viața noastră e roz, nu mai avem nevoie să dovedim niciun infractor. Ce treabă avem noi cu ei? Sper ca oamenii să înțeleagă cum trebuie tot ce se întâmplă, să nu se mai lase manipulați de toți neicanimenii ăia din piață. Ăia sunt protestatari de profesie, se mai și ceartă câțiva între ei. Nici lider nu au. Păi, ăștia sunt oameni de înțeles?

 

Trebuie să fim profund credincioși, să credem în tot ce spune Coaliția pt Familie. Ei sunt unșii lui Dumnezeu pe Pământ. Normal că pot intra oriunde și să își impună punctul de vedere. Evident că trebuie convinși cu forța toți păcătoșii de Adevărul Absolut pe care, bineînțeles, numai ei îl cunosc.

 

Eu cred că oamenii văd și înțeleg. Eu cred că oamenii apreciază. Eu cred că înțelegem care sunt adevăratele pericole. Sper că am reușit să explic concis, pe înțelesul tuturor.

 

Sper că am reușit să vă fac să nu mai ieșiți din casă. Fiți cuminți, stați liniștiți. De ce să vă trambalați pe străzi? Vă spun, credeți-mă pe cuvânt, viața noastră este foaaaarte roz. Clar?

 

Nu știu dacă e pamflet sau nu. Nu m-am hotărât. A, știu. E un pamflet roz-maroniu! 🙂

 

Sursa foto: Pinterest

1 comentariu

  1. Iulia

    Gânduri care ne arată culoarea reală a stării națiunii noastre! Poate… cândva…se va schimba din maro in auriu, poate…
    Îmi place felul cum gândiți!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s