PR-ul degeaba

Cum ajunge minciuna campanie de imagine.

 

Citesc cu stupefactie campania derulata in media de catre o firma de “PR” pentru a imbunatati imaginea publica a unui medic, deci a unui singur om. Nimic spectaculos pana aici, numai ca aceasta campanie de imagine se bazeaza pe aruncatul cu mizerii in alti oameni. Hm!

Intamplator, cunosc cateva dintre persoanele care fac obiectul acestei campanii negative. Sunt oameni care pun mai presus decat orice lupta pentru viata ajutand, fara vreun interes material, alti oameni, aflati in cele mai dificile situatii in care viata ii poate pune, sa se salveze sau sa isi salveze copiii. Asta presupune daruire totala din partea lor, asta presupune ore in sir petrecute pentru a gasi solutii.

Deci, recapituland, o firma de “PR”, aflata in slujba UNUI SINGUR OM, face o campanie de denigrare impotriva mai multor oameni care ajuta sute de alti oameni aflati in situatii limita. Aceasta firma face “PR” dand verdicte, fiind procuror si judecator, facand incadrarile juridice in grupuri infractionale, ea stie ca totul este o mare conspiratie a lui Soros. Bineinteles! Nelipsitul si omniprezentul Soros! Cum de nu ma gandisem de la bun-inceput ca este vorba despre el. Acum totul devine mai clar, nu?!

Pentru aceasta firma de “PR”, marturiile parintilor care si-au pierdut copiii datorita abordarilor “inovative” ale acestui medic sunt egale cu 0. Pentru aceasta firma, incadrarile juridice facute de procurori sunt egale cu 0. Pentru aceasta firma, o investigatie jurnalistica, de un profesionalism incontestabil, este egala cu 0. Pentru aceasta firma, toti cei care am donat pentru proiecte care salveaza vieti, pentru care statul nu are bani sau preocupare, suntem parte dintr-un grup infractional, deoarece, desigur, aceasta pune si verdicte.

 

Cum poti crede ca aruncand cu noroi in oameni de o moralitate neindoielnica, care au construit aripi de spitale, care au dat sperante si perspective acolo unde sistemul nostru medical nu vedea nicio iesire, care strâng bănuț cu bănuț din donatii de la noi toti pentru a construi ceea ce statul nu poate sau nu vrea si care fac totul pentru ca alti oameni si copiii lor sa aiba o sansa, reprezinta o campanie de imagine benefica pentru, atentie!, UN MEDIC?

 

Investigatia jurnalistica:  www.casajurnalistului.ro/a-fost-un-experiment/

Proiectele „grupului infractional”:  www.daruiesteviata.ro/proiecte/

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s